Monday, December 31, 2012

Per fregir el Xanguet

I felt bad telling about the xanguetes without giving you further details. Here's a Catalan recipe for those of you who haven't had enough of Yuletide gorging. Before you try cooking this dish, study the photograph carefully, and if that doesn't put you off, you are seriously in need of help.
 
Per fregir el Xanguet
Oli
sal
paella o fregidora
farina blanca bona
col-lador o sedas

Preparació
Agafar uns quants banquets i posar-hi sal , posar-ho amb molta farina , i després amb un colador o sedas treure tota la farina i ja veureu que os quedaran un a un.
Tenir preparat el oli ven calent i ja es pot fregir al gust de cada un.
i també podeu fer una truita:
Agafeu el xanguet i el poseu a fregir amb una mica d'oli i sal , quan estigui una mica fet , ja si poden posar els ous que calguin , depèn del peix que feu servir .Això va amb el gust de cada un.

Aquí .. a Catalunya tenim la Llengueta ..és molt assemblat al xanguet , però més pla .
També és transparent..

No comments: